We Make Surface Protection Work

Bilfinger Industrier utfører tjenester innen: Overflatebehandling, sandblåsing/sprøytemaling, høytrykksrengjøring/UHT, passiv brannbeskyttelse og metallisering.

Overflatebehandling
Overflatebehandling er en viktig del av vedlikeholdet på landanlegg og offshore installasjoner for å opprettholde anleggsintegritet. Bilfinger Industrier har lang og allsidig erfaring med å utføre overflatebehandling i henhold til gitte spesifikasjonskrav under utfordrende klimatiske forhold.

Høytrykksrengjøring/UHT vasking
Høytrykksspyling benyttes for å forbehandle flater ved hjelp av vann med trykk på opptil 2500 BAR. Høytrykksspyling med vann er en miljøvennlig forbehandling som benyttes på offshore installasjoner og stadig flere landanlegg. Kun kvalifisert personell med sertifisering utfører denne typen operasjoner.

Metallisering
Metallisering (termisk sprøyting) blir utført av sertifisert personell på områder der særskilte krav til overflatebeskyttelse er påkrevd. Metalliseringsbelegget gjør at overflaten har høyere korrosjonsmotstand og tåler større grad av ytre påvirkninger fra varme og mekaniske belastninger.

Business Enquiry

Kontakt oss
Unten

Felter merket med * må fylles ut. Personvernerklæring

Sende
Skrive ut