Asbesthåndtering

Bilfinger Industrier Norge har sertifisert kompetanse innenfor asbesthåndtering og kan assistere våre kunder i å identifisere løsninger og tilpasse tjenester til kundens anleggsspesifikasjoner og behov. Vår fagledelse kombinert med inngående anleggsforståelse og arbeidsledelse tilgjengelig på anlegget gjør at vi kan tilby asbesthåndteringspakker tilpasset enhver situasjon. Med kompetente ressurser utstyrt med nødvendig verneutstyr kan vi levere sikker og effektiv implementering av løsninger knyttet til asbesthåndtering og fjerning.  

Kartlegging av asbest

Bilfinger Industrier Norge kan tilby full befaring av anlegg både onshore og offshore for å kartlegge forhold rundt asbest for å assistere våre kunder i å tilfredsstille gjeldende regelverk og krav. Vi kartlegger og identifiserer mulige lokasjoner for asbest og tilbyr løsninger for hvordan asbest kan fjernes på en sikker måte. Vi utfører også årlig reinspeksjon ved behov.

Fjerning/innkapsling av asbest

I den grad fjerning eller dekontanimasjon er nødvendig kan Bilfinger Industrier tilby en integrert tjeneste som inneholder tilkomst, inspeksjon, kartlegging og håndtering.

Fjerning er ikke nødvendigvis den eneste løsningen tilgjengelig og vi kan også tilby tjenester knyttet til innkapsling og merking for å sikre at gjenværende asbest er tilstrekkelig sikret og identifisert.

Prosjektledelse og engineering

Bilfinger kan tilby nødvendig ledelse og prosjektering for planlegging og gjennomføring av krevende prosjekter knyttet til asbesthåndtering.

Kvalitet og serstifisering

Bilfinger sitt kvalitetssystem er sertifisert I henhold til kvalitetsstandard ISO 9001, miljøstandard ISO 14001 samt HMS- standarden OHSAS 18001.

 

Business Enquiry

Kontakt oss
Unten

Felter merket med * må fylles ut. Personvernerklæring

Sende
Skrive ut